зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

30.08.10

Глава МВС закликав Москаля відповісти за Крим

Опозиція веде проти Міністерства внутрішніх справ відкриту інформаційну війну. Про це в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ заявив глава МВС Анатолій Могільов.

Так, глава МВС, відповідаючи на питання, як у такому випадку він оцінює свої шанси, враховуючи зниження довіри до влади, сказав: "Я вважаю, що інформаційна війна ведеться тоді, коли окремі товариші у погонах генералів починають плести абсурдні речі".

"Наприклад, товариш Москаль. Він же у нас як головний рупор, назвав даішників "оперативними працівниками". Такого у принципі бути не може! Потім веде мову про розгул злочинності, чого насправді немає. Маніпулюють статистикою, як хочуть. Тому я вважаю так: ми сумлінно займаємося своєю роботою. Міліція готова звітувати за свою роботу перед ким завгодно. А ці всі крики, інсинуації - це все шум, який створюється навколо роботи міліції. Нехай краще Москаль розповість, що він зробив за півроку свого перебування у Криму. Він автономію віддав з розкриваністю 36 відсотків! А тепер він каже, що у нас впала розкриваність з 76 до 70 відсотків. Нехай пояснить свої 36 відсотків. А з інформаційною війною ми розберемося.
Слідкувати за новими дописами
Follow notrussia on Twitter
Джерела:
http://news.liga.net/
http://article-blogger.blogspot.com/