зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

30.08.10

Янукович полетить до Берліна на розкритикованому літакові Ющенка

Через технічну несправність великого літака Іл-62 завтра, 30 серпня, частина української офіційної делегації та журналісти відбудуть до Німеччини іншим літаком.

Про це кореспонденту УНІАН повідомило джерело в Державному управлінні справами.

За словами співрозмовника агентства, раніше для здійснення офіційного візиту до Німеччини української делегації на чолі з Президентом України Віктор ЯНУКОВИЧЕМ та представників ЗМІ готувався великий літак Іл-62 Державного авіаційного підприємства «Україна».

Але, повідомило джерело, через неможливість ліквідувати до початку візиту наявну технічну несправність у цього авіалайнера та гарантувати безпеку перевезення, було ухвалено рішення, що Президент України відбуде до ФРН нещодавно введеним в експлуатацію літаком «Аеробус» А-319.

Як заявляв раніше глава Адміністрації Президента України Сергій ЛЬОВОЧКІН, цей літак, замовлений та оплачений за Президента Віктора ЮЩЕНКА, є малоефективним, адже має лише близько 40 місць.

Через це, а також у зв’язку з неможливістю замовити необхідну кількість квитків на рейсовий літак, було прийнято рішення, що частина української офіційної делегації, а також журналісти відбудуть завтра до Берліна іншим літаком.

Як повідомляв УНІАН, завтра, 30 серпня, запланований офіційний візит Президента України В.ЯНУКОВИЧА до Німеччини.
Слідкувати за новими дописами
Follow notrussia on Twitter
Джерела:
http://unian.net/
http://article-blogger.blogspot.com/