зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

09.08.10

Кабмін виділив на обслуговування Януковича і лікування нардепів понад 100 млн. гривень

Кабінет міністрів України виділив Державному управлінню справами 100, 239 млн. гривень, зокрема, на обслуговування Президента, лікування депутатів Верховної Ради та керівного складу органів державної влади.

Про це йдеться в постанові від 30 липня. Зокрема, на обслуговування діяльності Президента, Адміністрації Президента та інших державних органів управління виділено 15,698 млн. гривень, на інформаційно-аналітичне, організаційне та матеріально технічне забезпечення Президента - 11, 345 млн. гривень, на створення системи інформаційно-аналітичного забезпечення Адміністрації Президента - 494, 4 тис. гривень.

На санітарно-медичне обслуговування депутатів Ради і керівного складу органів державної влади виділено 14, 613 млн. гривень, на клінічно-амбулаторне обслуговування депутатів Ради і керівного складу органів державної влади виділено 4,5 млн. гривень.

21,5 млн. гривень виділено на фінансову підтримку санаторно-курортних закладів Держуправління справами.

Решта коштів розподілені по інших статтях видатків управління. Всього цією постановою уряд забрав у Міністерства фінансів із загального фонду державного бюджету на 2010 рік з бюджетної програми Державні капітальні витрати і перерозподілив між міністерствами і відомствами 1,593 млрд. гривень.

Нагадаємо, в травні Кабмін виділив Держуправлінню справами зі стабілізаційного фонду 75 млн. гривень на підтримку його матеріально-технічної бази за рахунок коштів, передбачених на завершення будівництва Національного культурно-мистецького та музейного комплексу Мистецький арсенал (Київ).