зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

26.09.10

Колесніченко: Українська діаспора не хоче залишати США і переїжджати до України

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко зустрівся з представниками української діаспори в США під час перебування на зустрічі Генасамблеї ООН з питань дискримінації прав людини в Україні.

"Віктор Федорович намагається йти назустріч усім тим, чиї дії спрямовані на підвищення ролі України у світовому співтоваристві", - відповів Колесніченко на запитання, чи буде прагнути Янукович знайти спільну мову з представниками української діаспори в США, які, нагадаємо, зустріли його акцією протесту.

За словами народного депутата, різкість і уїдливість окремих представників діаспори викликає подив.

Колесніченко запропонував їм залишити Америку і переїхати на Батьківщину, якщо вони турбуються "про життя нашої України".

"Давайте рук не покладаючи, разом будувати нашу демократичну і вільну державу", - звернувся політик.

"Але чомусь немає серед нашої діаспори людей, які залишили б США, приїхали б сюди і почали працювати заради нашого улюбленої вельмишановної держави під назвою Україна. Тому я подібні гасла можу розцінювати лише як гасла і називати їх виконанням тих чи інших замовлень", - підсумував він.

Нагадаємо, 23 вересня українська діаспора в США жорстко розкритикувала політику Віктора Януковича і не захотіла зустрічатися з Президентом.

Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://ua.korrespondent.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

1 коментар:

Unknown сказав...

Якби у Партії регіонів і зокрема у Колесніченка була б сота частина партіотичності української діаспори, я б за них голосував. А зараз регіоналів на чолі з праФФєсором можна тільки "чмирити".