зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

26.09.10

Заява Колесніченка щодо фестивалю повстанської пісні – ідіотична, – Луценко

Лідер політичної партії «Народна самооборона» Юрій Луценко здивований заявою народного депутата від Партії регіонів Вадима Колесніченка про те, що фестиваль повстанської і патріотичної пісні «Гайдамака.ua» може внести розбрат в суспільство.

Про це він заявив в інтерв'ю УНІАН, знаходячись на фестивалі.

«Я думаю, що це питання не до мене, а до психіатра, оскільки такі заяви просто є безглуздими, ідіотичними, і просто викликають лише здивування», - сказав Луценко, відзначивши, що в будь-якій країні «історія ніколи не була рівною і толерантною».

«Цей фестиваль будить правильні почуття, почуття патріотизму, віру в славу своєї країни, свого народу. І з моєї точки зору, таких речей повинно бути більше», - відзначив лідер «Народної самооборони».

В той же час він висловив сумнів, що думка Колесніченко навряд є позицією партії, яку він представляє.

«Так, звичайно, Партія регіонів є партією проросійською, яка упроваджує російський націоналізм в українську політику, культуру, державне управління. Але проте, дійти до антиукраїнських нападів, слова Богу, ще не дійшло. Проте мене турбує ситуація, коли будь-яке українське слово сьогодні ганьблять», - додав Луценко.

Нагадаємо, 24 вересня, прес-служба громадського руху «Русскоязычная Украина», яку очолює нардеп Вадим Колесніченко, поширила відкрите звернення В. Колесніченка до голови СБУ Валерія Хорошковського. Звернення стосується проведення в Ірпені 24-26 вересня фестивалю повстансько-патріотичної пісні «Гайдамака.UA». Зокрема, нардеп вимагає перевірити законність проведення фестивалю і вжити відповідних заходів.

Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: