зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

12.07.10

Журналісти подарували Януковичу велосипед

Українські журналісти, що об'єдналися в рух "Стоп цензурі!", подарували Президенту України Віктору Януковичу на день народження велосипед. У цей час організатори акції намагаються викликати будь-кого з Адміністрації Президента для вручення подарунка.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, за їхніми словами, вони сподіваються, що глава держави пересадить на цей екологічно чистий транспорт, тим самим знявши проблеми перекриття доріг у місті Києві, і приєднається до провідних світових лідерів, що використовують велосипеди як засіб пересування.

Учасники акції також зазначили, що велосипед, подарований Президенту, вітчизняного виробництва і називається "Україна". До того ж вони висловили надію, що таким чином у гаражі глави держави з'явиться хоч би один транспортний засіб.

Також учасники руху збираються передати Президенту листівку з привітаннями, в якій нагадали про проблеми, що з'явилися останнім часом зі свободою слова у країні.

Нагадаємо, сьогодні Президенту України В.Януковичу виповнюється 60 років.

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов раніше заявив, що регіонали подарують В.Януковичу "скромний, але душевний" подарунок, а губернатори, за словами глави Донецької обласної державної адміністрації Анатолія Близнюка, вирішили подарувати главі держави картину.