зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

15.05.10

У Львові відбудеться акція протесту проти гомосексуалізму

Громадські організації м. Львова виступили з ініціативою провести акцію протесту проти популяризації та пропаганди гомосексуалізму у Львові та захистити традиційні сімейні цінності. Під час акції, яка відбудеться 16 травня, постане флеш-моб «люди в блакитних клітках». Ініціатором акції виступає Молодіжний Рух «Територія Правди».

Як повідомили ZAXID.NET організатори, під час акції буде викладена повна інформація про явище гомосексуалізму та буде оголошено початок марафону зі збору підписів за встановлення заборони на державному рівні на легалізацію одностатевих стосунків. Організатори очікують зібрати близько 1000 активістів з транспарантами та лозунгами проти цього явища, та навпаки будемо пропагувати традиції української повноцінної сім’ї.

На мітингу заплановані виступи відомих громадських діячів, вчителів, медиків, духовенства, а також представників влади нашого міста.

Акцію підтримують більше 20 різних установ та організацій, серед яких: МГР «Територія Правди», ГО «Посол Плюс» ГО, «Ін Фокус» ГО «Рух за Життя», ГО «Майбутні батьки України», Фонд св. Володимира, Центр Мирянського Лідерства, ВГХПО «Нова Надія», МГО «Молодіжна Християнська Асоціація», Фонд «Міст Надії», Місія «Добрий Самарянин», ГО «АСЕТ».

А також духовенство міста, серед яких: Комісія у справах родини УГКЦ, Львівське єпархіальне управління УАПЦ, Львівсько-Сокальська єпархія УПЦ, Львівська семінарія РКЦ, Об’єднання Церков Хª, Об’єднання Церков ЄХБ.

Акція відбудеться 16 травня о 17.00, на проспекті Свободи поруч з пам’ятником Т. Шевченка.