зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

07.09.10

Влада заборонила везти опозицію до Києва вже в усіх областях - "Свобода"

ВО "Свобода" заявляє, що в понеділок влада вдалася до залякування автоперевізників уже в усіх областях України.

Як повідомляє прес-служба ВО, свободівці-учасники акції просту проти "режиму Віктора Януковича" отримали відмови навіть від тих перевізників, які ще вранці 6 вересня погоджувалися транспортувати їх в Київ.

"Під різними приводами транспортники відмовляють свободівцям у перевезенні людей до Києва. Зокрема і ті, котрі вже взяли аванс", - сказано в повідомленні.

"Якщо у понеділок повідомлення про залякування перевізників надходили з кількох областей - Луганської, Полтавської, Львівської та Волинської, то вчора ввечері свободівцям з усіх областей було відмовлено у доправленні до Києва", - наголошують у "Свободі".

7 вересня о 9:00 Всеукраїнське об'єднання "Свобода" розпочинає перед Верховною Радою "масштабну акцію протесту проти соціальної українофобії режиму Януковича".

"О 14:00 біля стадіону "Динамо" імені В.Лобановського розпочнеться Марш "За український футбол!" проти об'єднання футбольних чемпіонатів України та Росії, проти міліцейського свавілля на стадіонах та засилля легіонерів в українських клубах", - сказано в повідомленні.

ВО "Свобода" заявляє, що "розцінює факти тиску на перевізників як брутальне порушення Конституції, втручання в діяльність об'єднання та неприхований тиск на опозицію в Україні".
Слідкувати за новими дописами
Follow notrussia on Twitter
Джерела:
http://www.pravda.com.ua/
http://article-blogger.blogspot.com/