зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

07.09.10

В Одесі прогнозується найяскравіша і найбурхливіша передвиборча кампанія

В Одесі буде одна з найяскравіших і, водночас, найбурхливіших передвиборчих кампаній в Україні. Такої думки дотримується заступник директора Агентства моделювання ситуацій (АМС) Олексій Голобуцький.

"Водночас ставка виключно на шоу-складову кампанії виглядає неперспективною, адже на місцевих виборах необхідно демонструвати готовність спускатися у колектори, в шахти ліфтів, вирішувати проблему із зростанням криміногенної ситуації", - сказав О.Голобуцький.

Зокрема він зазначив, що специфіка місцевих виборів полягає у тому, щоб продемонструвати суспільству здатність вирішувати проблеми різного рівня, тоді як ставка на шоу-акції і популяризацію минулих заслуг - помилкова.

Так, політолог вважає сумнівним тезу кандидата у мери Одеси від Партії регіонів Олексія Костусєва про статус російської мови у місцевих органах влади, оскільки "цей подразник не критичний для виборця". Також, за його словами, малоперспективна стратегія нинішнього мера Едуарда Гурвіца, який "буде старатися розкручувати свої минулі заслуги і акцентувати увагу на спадковості влади і злагодженості роботи команди".

О.Голобуцький вважає, що виборець сьогодні - як на заході України, так і на півдні - хоче змін. На його думку, кандидатам, якщо вони хочуть перемогти, треба демонструвати готовність вирішувати місцеві проблеми.
Слідкувати за новими дописами
Follow notrussia on Twitter
Джерела:
http://news.liga.net/
http://article-blogger.blogspot.com/