зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

07.09.10

Політолог: Заяви КПУ - суміш брехні і демагогії

Директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко вважає заяву Компартії України про можливості підтримати відставку уряду нечесною. Про це він заявив в інтерв'ю Бі-бі-сі.

"Я не думаю, що вони це зробили без згоди Партії регіонів. Це такий новий різновид цинічної політики, коли комуністи перед місцевими виборами намагаються заробити політичний капітал на якихось символічних протестних акціях", - зазначив він.

На думку експерта, роблячи такі заяви, члени КПУ чудово усвідомлюють, що уряду нічого не загрожує. "Ось така суміш брехні і демагогії", - заявив В. Небоженко.

Він також наголосив, що навіть якщо передбачити, що питання відставки уряду, може бути внесений на голосування, то в опозиції навіть за підтримки комуністів все одно не вистачить голосів, щоб схвалити його. "Ви ж не забувайте, половина опозиції - це корумповані у політичному і прямому значенні слова депутати, які також не будуть голосувати", - сказав політолог.

Нагадаємо, раніше народний депутат від КПУ Леонід Грач заявив, що Компартія України ініціюватиме питання відставки всього уряду Миколи Азарова.

До цього повідомлялося, що на засіданні парламентської фракції КПУ, яке відбудеться 7 вересня, буде вирішено, в якій формі комуністи висунуть вимогу про відставку Віце-прем'єр-міністр С.Тігіпко.
Слідкувати за новими дописами
Follow notrussia on Twitter
Джерела:
http://news.liga.net/
http://article-blogger.blogspot.com/