зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

02.08.10

До резиденції Януковича за місяць прокладуть нову дорогу

До резиденції Президента Віктора Януковича почали прокладати новий асфальт. Трасу на в'їзді до Києва зі сторони Вишгорода не ремонтували 26 років. Впоратися з ремонтними роботами шляховики обіцяють за місяць. Про це повідомляє газета "Сегодня".

На трасі укладають надміцний асфальт, який, за словами робітників, "простоїть десятки років".

Шляховики заперечують всякий зв'язок з главою держави. "Це плановий ремонт. Цю дорогу 26 років капітально ніхто не робив, а термін експлуатації - всього 15 років. Щодоби по ній проїжджає 15-20 тисяч автомобілів. Покриття вже практично немає, багато тріщин. Наприклад, дощ пройшов - з'являються ями, взимку посипали солоним піском - знову ями. На такий ремонт витрачали більше грошей, ніж на капітальний. А тепер 15 років ремонту цій дорозі точно не знадобиться! На трасі буде освітлення. Ми робимо дорогу не для Президента, а для всіх автомобілістів. Це ж в'їзд в Київ!", - заявив виданню начальник Вишгородського дорожньо-експлуатаційного управління Віктор Гончар.

З ділянки шляху Київ-Вишгород-Десна, по якій їздить на роботу Президент, шляховики роблять аналог наразі єдиній у своєму роді магістралі Київ-Бориспіль. Роботи залишилося на три тижні - десь до 20 серпня. Закінчити можуть якраз до приїзду В.Януковича з відпустки.