зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

28.05.10

У Львові журналісти спостерігають за Януковичем здалеку

Президент України Віктор Янукович у Львові ознайомився із перебігом будівництва нового терміналу Львівського аеропорту, а також із реконструкцією існуючого терміналу та продовженням злітно-посадкової смуги. Також Віктор Янукович оглянув стенд, де розміщено інформацію про будівництво стадіону до Євро-2012, на сам майданчик Віктор Янукович не пішов.

Послухати, що розповідав віце-прем’єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков щодо реконструкції Львівського аеропорту, могли тільки київські журналісти, львівські журналісти спостерігали за турнікетом. Також не було спілкування з пресою на території будівельного майданчика стадіону до Євро-2012.

До Львова Віктор Янукович прибув у супроводі глави Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна, першого заступника глави Адміністрації Президента Ірини Акімової та заступника глави Адміністрації Президента Ганни Герман.

Нагадаємо, сьогодні у Львові відбудеться засідання Ради регіонів під головуванням Президента України Віктора Януковича. До Львова прибули голови обласних державних адміністрацій, голови обласних рад, а також мери великих українських міст.