зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

23.04.10

Горбаль швидко покинув позачергову сесію Львівської обласної ради

«Нам було дуже важливо почути позицію новопризначеного голови Львівської обласної державної адміністрації Василя Горбаля, намісника президента, який до того ж є депутатом Верховної Ради України від Партії регіонів, щодо підписання президентом Януковичем угоди про продовження перебування Чорноморського флоту в Україні. На жаль, ми не змогли її почути. Василь Горбаль покинув сесію», - поінформував 23 квітня перший заступник голови Львівської обласної ради Роман Ілик.

Зазначимо, що голова Львівської облдержадміністрації був присутній лише під час відкриття 48 позачергової сесії Львівської обласної ради.

Р.Ілик прокоментував ZAXID.NET : «Ми хотіли почути позицію голови Львівської облдержадміністрації, оскільки йдеться про принципове питання – грубе порушення Конституції України президентом. Ми прийняли заяву з закликом почати процедуру імпічменту президента. Депутати Львівської обласної ради були одностайні, не було жодного, щоб не проголосував, або проголосував проти».

Він додав: «Ми будемо робити все, щоб підтримати цю заяву. Зокрема, якщо у вівторок, 27 квітня, відбуватиметься слухання цієї угоди у Верховній Раді, ми маємо намір провести так зване виїзне засідання Львівської обласної ради під стінами ВРУ».